Incarcare harta...

Vanzare vila in Padurea Petresti, la 19 km de Piata Universitatii, DN1

Petresti, zona Padurea Petresti, Reper: Padurea Petresti
Comision: 2.5%
 • Actualizat la: 7 Mai 2019
 • ID: 704
 • 375
 • Pret:
  € 650,000 
 • Numar Camere:
  6
 • Suprafata utila:
  408 m2
 • Suprafata teren:
  2520 m2
 • Numar dormitoare:
  5
 • Numar bai:
  5
 • Balcoane si terase:
  4
 • Configuratie
  P+1E
 •  


Descriere oferta

Vanzare vila in padure, in apropierea Bucurestiului, la 19 km de Piata Universitatii, DN1

Situata in Padurea Petresti din apropierea Bucurestiului, intr-un parc de peste 2500 mp, aceasta vila asigura confort si eleganta in mijlocul naturii vii care, prin vegetatia luxurianta, simfonia pasarilor si spatiile largi, creaza un univers de exceptie. Plecand de la Piata Universitatii si iesind din Bucuresti pe DN1, se poate ajunge cu masina la aceasta oaza in mai putin de o jumatate de ora.

Este formata din parter si etaj si are 6 camere, 4 bai, bucatarie, terase si balcon. Livingul - care formeaza zona centrala - este un spatiu larg care se ridica pana la acoperisul vilei, avand pe una dintre laturile sale, la inaltime, balconul interior care deserveste etajul intai. Panorama oferita de ferestrele mari, care se deschid spre parc, aduc parca mai aproape natura care aici nu este perturbata de nimic artificial. Din living se poate iesi pe terasa dinspre parc, acolo unde pomii, arbustii, florile si gazonul creeaza o atmosfera innobilata de pasarile care – simtindu-se acasa – incanta cu trilurile lor.

Parterul este intregit de catre bucataria deschisa, un dormitor cu baie proprie si inca o camera ce poate fi folosita ca birou.

Urcand pe scara de marmura se ajunge la balconul interior care deserveste toate incaperile de la etaj si ofera o vedere frumoasa, de la inaltime, asupra livingului. Balconul insusi este destul de larg astfel incat sa poata gazdui o zona de relaxare cu fotolii si canapea.

Dormitorul principal al vilei, matrimonial, este o camera mare care are un mini living si baie proprii. Din aceasta incapere se poate iesi pe terasa etajului, foarte spatioasa, care daruieste o frumoasa deschidere catre natura. Etajul mai are inca doua camere, o baie si un balcon.

Parcul - cu suprafata de peste 2500 mp - in mijlocul caruia este amplasata vila are multa verdeata si mai adaposteste o casa - formata dintr-o camera, bucatarie si o baie - care are o terasa acoperita, ce poate fi folosita pentru pregatirea si deservirea unor mese cu mai multi oaspeti. Parcarea este asigurata de doua garaje.

Eleganta si rafinamentul arhitectural al vilei impreuna cu parcul care o inconjoara sunt completate – la aceeasi scara de valori – cu mobilierul, decoratiunile si aparatura din interior, astfel incat, lucru nu usor de gasit, aceasta superba locatie ofera confort si distinctie in mijlocul padurii.

O familie va gasi aici, la mica distanta de Bucuresti, un camin de exceptie in mijlocul naturii.

Locatie

Localitate: Petresti
Zona: Padurea Petresti
Reper: Padurea Petresti

Detalii oferta

Numar Camere: 6
Suprafata utila: 408 mp
Suprafata Teren: 2520 mp
Numar Dormitoare: 5
Numar Bai: 5
Numar Balcoane: 1
Front: 40 ml / nr fronturi 2
Deschidere: 40 ml
Etaj: 1/
Numar Bucatarii: 2
An Constructie: 2002

Alte caracteristici

Acces auto: Acces auto
Acces: Pietonal
Acces internet: Cablu
Acoperis: Lindab
Bucatarie: Mobilata
Curte: Pavata
Destinatie: Locuinta
Dotari: Telecomanda garaj
Ferestre: Term. PVC
Incalzire: Centrala Termica
Izolatii termice: Exterior
Materiale: Caramida Porotherm
Mobilat: Complet
Pereti: Faianta
Plansee: Beton Armat
Podele: Parchet
Stadiu Finisare: Finalizat
Strazi: Asfaltate
Structura: Beton
Teren imprejmuit: Teren imprejmuit
Tip: Individuala
Tip Curte: Individuala
Utilitati: Curent

Video