Incarcare harta...

Vanzare vila in Balotesti, deschidere la lacul Cociovalistea, ponton

Balotesti, zona Balotesti, Reper: Rezidentiala de lux, Lacul Cociovalistea
Comision: 2%
 • Actualizat la: 27 Iulie 2019
 • ID: 488
 • 1223
 • Pret:
  € 299,000 
 • Numar Camere:
  8
 • Suprafata utila:
  240 m2
 • Suprafata teren:
  953 m2
 • Numar dormitoare:
  6
 • Numar bai:
  4
 • Configuratie
  S+P+1E +M
 •  

 •  


Descriere oferta

Vanzare vila in Balotesti cu deschidere si ponton la lacul Cociovalistea

Vila este situata in Balotesti, in zona rezidentiala de lux, pe malul lacului Cociovalistea, in vecinatatea unor vile elegante.

Proprietatea, care ocupa un teren de 953 mp, are - ca element principal - o vila compusa din 8 camere, bucatarie, 3 bai, doua terase, camera tehnica si spatii deschise, desfasurate pe 3 niveluri - parter, etaj si mansarda -, cu suprafata totala de 240 mp. La parter se afla primul dintre living-uri - care formeaza un spatiu deschis (open space) cu bucataria -, apoi o baie mare si inca o camera ce poate fi, dupa necesitati, dormitor sau birou.

La etaj se afla o camera mare, de zi, cu acces direct spre o baie mare, al doilea living - care ofera o frumoasa panorama spre lac -, inca doua camere (fiecare dintre ele putand fi amenajate ca dormitor, birou sau biblioteca), terasa spre lac si doua spatii deschise. La mansarda se afla inca doua camere, toaleta, spatii deschise si terasa. Bucataria are mobila din Italia si Mobexpert, insula si blat din cuart Caesarstone (brand-ul nr. 1 în lume), aparatura Franke.

Toate glafurile si scarile interioare sunt din cuart Caesarstone. Parchetul si gresia sunt din Spania, semineul este din Franta, baia este din cuart. Terasele va ofera aer curat si o frumoasa panorama spre lac. Acolo veti putea petrece clipe de relaxare atat de pretioase astazi. Separat, mai aproape de lac, se afla o casuta rustica formata dintr-o singura camera, bucatarie cu blat din cuart (la fel ca prima) si baie. In curte - mai aproape de poarta de acces - se afla garajul spatios care poate fi folosit si ca atelier, hobby room etc.

Sub garaj se afla o pivnita incapatoare. In plus, proprietatea are si o constructie multifunctionala cu un singur nivel si o magazie. Constructiile au fost finalizate in anul 2008 si sunt inregistrate cu numar cadastral. Pitorescul acestei proprietati este completat de gradina japoneza, helesteul si livada mica. Luciul de apa - care scalda intreaga latura sudica a domeniului - ofera posibilitatea plimbarilor cu barca pe lacul Cociovalistea.

Patrunzand pe portile mari, din lemn masiv, cu deschidere cu telecomanda, te afli - parca - intr-o alta lume. Cu constructii placate cu piatra de munte, cu pavaj din aceeasi piatra, "aparat" pe cele trei laturi dinspre uscat de garduri de cetate, acest domeniu are aerul unei cetati medievale. Proprietatea are doua puturi de mare adancime, doua fose septice betonate - de mare capacitate -, aer conditionat cu aparatura de inalta calitate, cabluri trase pentru iluminarea intregii gradini - pana la ponton -, sisteme video si de alarma, retele electrice de 380 V si 220 V, alimentare cu gaze.

In zona, in Balotesti, la mica distanta, se afla complexul THERME, cel mai mare centru de wellness, relaxare si entertainment din Europa si EDENLAND, cel mai mare parc de aventura din Romania. Tot aici se afla Spitalul Clinic de Urgenta; Prof. Dr. Agrippa Ionescu, care este spitalul SRI.

Aceasta proprietate exceptionala, spatioasa si maiestuoasa, amplasata intr-o zona eleganta si rustica in acelasi timp, departe de zgomotul Bucurestiului dar, totusi, usor accesibila din capitala, dotata cu tot ceea ce este necesar, reprezinta o oaza de liniste, aer curat si aventura. In contrapartida fata de metropola, dupa o zi de munca in orasul trepidant, puteti gasi aici, pe malul lacului, confortul si revigorarea de care aveti nevoie.

Locatie

Localitate: Balotesti
Zona: Balotesti
Reper: Rezidentiala de lux, Lacul Cociovalistea

Detalii oferta

Numar Camere: 8
Suprafata utila: 240 mp
Suprafata Teren: 953 mp
Numar Dormitoare: 6
Numar Bai: 4
Front: 14 ml / nr fronturi 1
Deschidere: 14 ml
Etaj: 1/
Numar Bucatarii: 2
An Constructie: 2008
Locuri Parcare: 6/In curte

Alte caracteristici

Acces auto: Acces auto
Acces: Auto
Acces internet: Cablu
Acoperis: Tabla
Bucatarie: Mobilata
Curte: Pavata
Destinatie: Locuinta
Dotari: Semineu
Ferestre: Term. PVC
Materiale: Beton Armat
Mobilat: Partial
Pereti: Lavabil
Plansee: Beton
Podele: Parchet
Stadiu Finisare: Semifinisat
Strazi: Asfaltate
Structura: Beton
Teren imprejmuit: Teren imprejmuit
Tip: Individuala
Tip Curte: Individuala
Utilitati: Curent

Detalii

Lacul Cociovalistea, THERME - cel mai mare centru de wellness, relaxare si entertainment din Europa, EDENLAND - cel mai mare parc de aventura din Romania, Spitalul Clinic de Urgență al SRI - "Prof. Dr. Agrippa Ionescu"

Video