Servicii oferite

 

Pentru proprietari - atat in cazul inchirierilor cat si in cazul vanzarilor -, Creativae Domus ofera servicii de evaluare a pretului corect si, apoi, de gasire a clientului potrivit, de negociere a termenilor contractuali, de facilitare a obtinerii unor documente cum sunt: extrase de Carte Funciara. evaluari  ANEVAR, cerificate energetice si de suport in ceea ce priveste relatia cu notariatele si cu institutiile statului - cum sunt ANAF si DITL. 

In cazul inchirierilor, daca un chirias paraseste imobilul inainte de implinirea unui an de contract, din vointa proprie sau din cauza sa, Creativae Domus gaseste un alt chirias fara sa incaseze comision de la proprietar.

Cei care doresc sa cumpere un imobil vor primi din partea Creativae Domus consiliere legata de pret, zone, moduri de creditare bancara in conditiile cele mai bune, negociere cu proprietarii, asistenta in notariat.... 

Celor care doresc sa inchirieze un imobil - in calitate de chiriasi -, Creativae Domus le ofera acestora consultanta pentru alegerea unuia potrivit nevoilor lor specifice, le propune si le prezinta cateva variante, negociaza termenii contractuali si ii asista pe clienti nu numai pana la semnarea contractului, ci si pana la mutarea in noua locatie, apoi pe toata durata cat o folosesc si, in viitor, la o noua mutare atunci cand - datorita modificarii nevoilor - se impune o noua mutare.

Pentru orice fel de nevoi legate de procesul de cumparare-vanzare sau inchiriere, putem oferi informatii despre serviciile de mutare mobilier, renovari, instalatii sanitare etc.

Pentru inchirieri ne-am axat cu predilectie spatii de birouri in vile sau in imobile care nu sunt exclusiv de birouri, in special locatii cu 4 sau mai multe camere. Exista persoane juridice care prefera spatiile de birouri din vile in detrimentul celor amplasate in cladirile de birouri clasice. Astfel, casele de avocatura, firmele de consultanta, birourile de arhitectura, design, proiectare, creatie vestimentara, dar si firmele de IT sau de contabilitate, training, before sau after school… isi pot crea un mediu de lucru mai incarcat de semnificatii in astfel de locatii.

Pentru vanzari lucram cu proprietarii care apreciaza serviciile noastre si doresc sa-i reprezentam, avand in portofoliu vile si apartamente dintre care unele depasesc o jumatate de million de euro.

Experienta pe care am acumulat-o in anii de activitate pe acest segment o punem in slujba clientilor.

Comisioanele practicate de Creativae Domus in cazul inchirierilor sunt cele standard ale pietei, adica 50%, atat de la proprietar cat si de la chirias. In cazul vanzarilor, comisioanele se discuta in functie de imobil, ele plecand de la 2.5%.

Ne straduim sa oferim servicii de calitate si sa ne onoram angajamentele luate, lucrand cu respect fata de clienti si public.

Ultimele oferte